BSO de Berk

   
   

 

Na een lang fusietraject heeft Kindcentrum De Berk op 6 september 2021 haar deuren geopend. De Berk is ontstaan uit BS Theresia en BS Klimop.

Met de peuteropvang en de buitenschoolse opvang maken wij deel uit van het kindcentrum.

 

BSO de Berk bestaat uit 2 groepen BSO in basisschool De Berk.  De groep beneden wordt opgevangen in de ruimte van het peutergroep de Berk en is samen met het leerplein geschikt voor de opvang van maximaal 28 kinderen van groep 1 tot en met groep 3. Boven hebben we een ruimte dat ingericht is voor de oudere kinderen en daar kunnen we maximaal 23 kinderen opvangen uit groep 4 tot en met 8.

 

Op BSO de Berk worden voornamelijk kinderen opgevangen van basisschool de Berk maar er komen ook kinderen van andere basisscholen. De BSO is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en tijdens de schoolvakanties. Op woensdag worden de kinderen (in verband met de minimale aantallen) opgevangen bij BSO de Petteflet. en worden kinderen opgevangen van groep 1 tot en met 4. De kinderen worden dan door een van onze pedagogisch medewerkers lopend naar de Petteflet gebracht. (loopafstand 5 min.)

De voorschoolse opvang vindt plaats op alle dagen van de week.   

 

Ons uitgangspunt is dat kinderen op de BSO zijn in hun vrije tijd. Kinderen mogen zelf hun activiteiten kiezen; doen wat ze zelf graag willen.  Wij vinden het belangrijk dat kinderen zowel individueel als in groepsverband naar hartenlust kunnen spelen.

 

 Wilt u een keertje een kijkje komen nemen op deze locatie?  Neem dan contact op met 0416 – 27 84 72 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 de berk

HOOFDKANTOOR

 Amerikastraat 11

5171 PL Kaatsheuvel


Postadres

Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.