BSO - De Boomhut

Algemene informatie

 

Locatie de Bosvaert heeft twee BSO groepen waar alle kinderen van groep 1 tot en met 4 van bs de Vaert kunnen worden opgevangen. Alle kinderen van groep 5 tot en met 8 worden opgevangen op BSO de Petteflet aan de Berndijksestraat 26 in Kaatsheuvel.

Op maandag. dinsdag,woensdag en donderdag worden de kinderen opgevangen op BSO het Nest in school. Op vrijdag worden de kinderen opgevangen bij BSO De Boomhut gevestigd in het kinderdagverblijf van de Bosvaert. De kinderen van bs de  Vaert worden dan via een verbindingspoort van school naar de BSO gehaald/gebracht. Kinderen van eventueel andere scholen komen met de taxi.

De ruimte van De Boomhut is een ruimte die ook voor de peutergroep gebruikt wordt in de ochtenden. Dat maakt de ruimte zeer geschikt voor de jongste kinderen van de BSO. In deze ruimte kunnen de kinderen onder leiding van de pedagogisch medewerkers naar hartenlust spelen, knutselen, lezen en nog veel meer.

Ook is er volop plaats om buiten te spelen. Aan het gebouw van De Bosvaert hebben we een ruime speelplaats en de kinderen kunnen gebruik maken van het schoolplein van De Vaert.

Bij BSO De Boomhut  hebben we plaats voor 16 kinderen. 

 

Meer informatie?  bel 0416-278472 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

HOOFDKANTOOR

 Amerikastraat 11

5171 PL Kaatsheuvel


Postadres

Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.