BSO - de Petteflet

 

 

 

 

 

BSO de Petteflet is gevestigd aan de Berndijksestraat 26 in Kaatsheuvel. In hetzelfde mooie gebouw met een prachtige speelplaats aan de achterkant is ook een kinderdagverblijf gevestigd.

KMB biedt hier buitenschoolse opvang aan voor kinderen van verschillende basisscholen groep 1 t/m 8 van maandag t/m vrijdag en in de schoolvakanties.

De BSO is op de eerste verdieping en bestaat uit drie verschillende ruimtes die elk een ander doel hebben qua spel en ontspanning. Onder leiding van pedagogische medewerkers kunnen de kinderen lekker spelen, knutselen, lezen en nog veel meer ! Ook kan er volop buiten gespeeld worden. In deze groep kunnen maximaal 17 kinderen geplaatst worden.

 

Wat vinden wij belangrijk?


Het kind staat centraal en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Voor de kinderen is de BSO vrije tijd. De kinderen mogen aangeven wat zij graag willen doen en wij proberen hen hierbij te helpen.

Kinderen zijn leergierig, nieuwsgierig en enthousiast. Dat proberen wij ook te motiveren/stimuleren. Wij plannen activiteiten bij de BSO maar de kinderen zijn over het algemeen niet verplicht hieraan deel te nemen.
Onze medewerksters staan vanzelfsprekend open voor al uw vragen en suggesties.

Om uw kind zo goed en prettig mogelijk te kunnen opvangen is een open contact en overdracht van ervaringen en ontwikkelingen tussen de leiding en u van belang. Voor de onderlinge contacten wordt ruim gelegenheid geboden tijdens de haal en breng contacten.
Er bestaat altijd de mogelijkheid tot het maken van een afspraak met de leiding.

 

Inschrijven voor de BSO? Ga naar inschrijven op deze site en vul het juiste formulier in. Alle informatie staat op het formulier.

 

Wilt u meer informatie over de locatie of heeft u een andere vraag dan kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor:
tel. 0416-278472 email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HOOFDKANTOOR

 Amerikastraat 11

5171 PL Kaatsheuvel


Postadres

Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze website gebruikt cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het gebruik van deze cookies. Lees onze Privacy Verklaring