KDO – Dikkertje Dap

Algemene informatie

Kinderdagverblijf Dikkertje Dap is gevestigd aan de Gerlachusstraat in Loon op Zand. Binnen ons dagverblijf werken wij in 4 verschillende leeftijdsgroepen.

 

De Girafjes is een knusse groep waar we belang hechten aan rust en regelmaat, een veilige omgeving waar we naast de geweldige verzorging die onze opgeleide pedagogisch medewerkers bieden ook ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden aan de allerkleinsten.
De Girafjes is een groep voor maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Bij de Girafjes is veel ruimte voor ontwikkeling.

 

Bij de Dappertjes is er plaats voor maximaal 16 kinderen in de leeftijdsgroep van 2 tot 4 jaar.

Deze groep is een gecombineerde peuterspeelzaal groep.

 

Wij werken met de methode Uk en Puk die gericht is op de taal en sociaal/emotionele ontwikkeling van de kinderen.
Spelen is ontdekken en spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in deze methode en bij ons op de groepen. Uk en Puk biedt de kinderen uitdagende en speelse activiteiten, waarin ze actief en zelf- ontdekkend bezig zijn. De activiteiten sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen.

 

Naast onze dagverblijfgroepen vindt u bij Dikkertje Dap ook een Buitenschoolse opvang ( BSO de Kubus ) die garant staat voor kwalitatief goede opvang voor de kinderen van 4-12 jaar.

Voor meer informatie over buitenschoolse opvang de Kubus kunt u ook op deze website terecht.

 

Oudercommissie

Het is zeer belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de opvang van hun kind(eren). Kinderopvang Midden-Brabant heeft een actieve en betrokken Oudercommissie. In deze Oudercommissie kunnen ouders de belangenbehartiging van alle andere ouders vorm geven.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of interesse voor deelname aan de oudercommissie, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres: Gerlachusstraat 79-83
Postcode: 5175 AK
Plaats: Loon op Zand

 

LEIDING

KMB werkt alleen met geschoolde medewerksters met minimaal een afgeronde pedagogische MBO opleiding. Op de groep is minimaal één medewerkster in het bezit van een EHBO diploma. Daarnaast is er altijd iemand in het gebouw aanwezig met een BHV diploma. Indien nodig worden medewerksters bijgeschoold of  verdiepen zich  dmv een cursus gericht op de kinderopvang. Onze medewerksters staan vanzelfsprekend open voor al uw vragen en suggesties. Het spreekt voor zich dat zij nooit de ouders in hun volledige rol kunnen vervangen. Om uw kindje zo goed en prettig mogelijk te kunnen opvangen is een open contact en overdracht van ervaringen en ontwikkelingen tussen de leiding en u van wezenlijk belang. Voor de onderlinge contacten wordt ruim gelegenheid geboden tijdens de haal en breng contacten . Er bestaat altijd de mogelijkheid tot het maken van een afspraak met de leiding..

 

Wanneer u besloten heeft uw kind bij ons aan te melden, dan gaat dit als volgt: 1. Download het inschrijfformulier, vul dit in en stuur het op naar het op het formulier vermelde adres 2. Wij nemen contact met u op om het contract op te maken 3. Voordat uw kind geplaatst wordt kunt u kennis maken met de groep waarin uw kind een plaats zal krijgen 4. Tijdens uw bezoek aan de groep wordt u verteld hoe de dagindeling verloopt. Tijdens dit bezoek lopen we het intake formulier met u door en kan er tevens een afspraak gemaakt worden om uw kind te laten wennen

 

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over kinderdagopvang “Dikkerje Dap” neem dan contact op met 0416-278472

E mail ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

HOOFDKANTOOR

 Amerikastraat 11

5171 PL Kaatsheuvel


Postadres

Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze website gebruikt cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het gebruik van deze cookies. Lees onze Privacy Verklaring